مشاوره حقوقی رایگان - ورود بدون اجازه به منزل

با سلام و خسته نباشید خدمت شما و ممنون بابت مهیا کردن همچین شرایطی برای مردم .چون واقعا کار خیر به همین میگن چون بیرون بابت همین دو جمله 500 میگیرن بعضی ازین با انصافا.من با خانومم مشکل داشتیم و ایشون قهر رفتن خونه مادرش و منو از همه جا بلاک کرده بود منم رفتم پیش پدر مادرم.توپی در منزل بعلت جا موندن کلید قبلا شکسته شده بود و موقع رفتنم توپی جدید انداختم و کلیدم گذاشتم جایی تو پارکینگ که اگر خانومم خواست بره تو مشکل نداشته باشه.در این بین خانومم و به تاکید پدر زنم بدون اطلاع من و با شکستن قفل وارد منزل شده و اقدام به جمع اوری و بسته بندیه وسایل خونه میکنند و بعد پیش پدر بنده میانو اجازه میخوان برن وسایل منزلو ببرن بدون اطلاع دادن اینکه قبلا ورود کردن بدون خبر و منو پدرم اجازه دادیم و جای کلیدو تو پارکینگ گفتم و حتی پیان هم فرستادم برای خانمم قبل از اومدنشون پیش ما. الان طرح دعوی در مورد این ورود پدر زنم و 2نفر دیگر از فامیلشون با خانومم به چه نحو میباشد ایا مصداق ورود به عنف دارد؟.با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا در دعاوی خانوادگی کمتر ورود به عنف پذیرفته میشود . زوجه این حق را دارد که جهیزیه خود را ببرد طبق لیست سیاهه زمان عقد . و اگر شما اجناس را خریداری کردید باید با فاکتور ان را پس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ورود به عنف نمی باشد

و شما فقط اگر زوجه ، وسائل
متعلق به شما را برده باشد میتوانید شکایت استرداد وسائل را مطرح نمایید و باید با ارائه فاکتور یا
شهادت شهود ادعای خود را در
دادگاه اثبات نمایید و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر موضوع نیازمند بررسی بیشتر است