مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل بدون حکم

با سلام بنده سال گذشته خانه ای اجاره کردم و در آذر ماه امسال مهلت قرارداد به پایان رسید و بنده همچنین چند ماه اجاره پرداخت نکردم به محض اتمام قرارداد صاحب خانه در نبود بنده وارد منزل شده و تمام وسایل را در خیابان ریخته آیا بنده میتوانم از طریق قضایی نسبت ورود بدون اجازه به منزل شاکی باشم یا بدلیل اتمام قرارداد حقی ندارم و صاحب خانه مجاز به ورود بوده ؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

صاحب خانه فقط با حکم دادگاه مجاز به ورود به خانه بوده و شما میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید