مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اجاره بها به موجر با توجه داشتن پول پیش و به اتمام نرسیدن قرارداد ؟

موجر میتواند به علت ندادن اجاره بها از سوی مستاجر با توجه به اینکه از قرارداد هنوز چند ماهی باقی مانده و از پول ودیعه نیز نصف آن با توجه به کسر چند ماه اجاره پرداخت نشده وارد منزل مستاجر شود یا او را تهدید یا با بوجود آوردن ارعاب و ترس و کوبیدن درب با مشت و لگد باعث ترس مستاجر گردد یا قفل منزل را شکسته و وارد شود ؟

پاسخ ها :

ورود بدون اجازه به منزل مستاجر موجر مستاجر اجاره