مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سنوات پایان کار

سلام
من 9 سال در کارگاهی کار میکردم و علاوه بر حقوق پایه کارمزد فروش میگرفتیم و به صورت مستمر هر ماه گرفتم.
الان در محاسبه سنوات طبق چه فرمولی باید برای من محاسبه گردد؟
چون عمده حقوق بنده کارمزد فروش بوده
به عنوان مثال حدود 3.5 حقوق پایه داشتم و حدود 12 تومن کارمزد فروش داشتم و هر ماه این کارمزد رو میگرفتم و مبلغی هم که به اداره بیمه اعلام میشده کل حقوق من بوده یعنی حدود 15 تومن.
سه ماه آخر کار 14 تومن و 13.5 و 13.5 به اداره بیمه اعلام شده
با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر آنچیری که بعنوان حقوق شما بوده است به غیر از مزایا بعنوان آخرین حقوق