مشاوره حقوقی رایگان - سنوات پایان کار

سلام . من 6سال هست ک توی یه فست فود کار میکنم . قراردادها طوری هست ک هر ماه قرارداد همون ماهو امضا و اثر انگشت میزدیم ینی هر ماه یک فرارداد جدید . و اگر امضا و اور انگشت نمیزدیم نمیتونستیم کار کنیم . توی قرار داد سنوات و حق اولاد،هزینه غذا و چیزای دیگه قید شده ک نمیدن . حقوق وزارت کار 6800تومنه ب ما 5ملیون میدن . پنج ملیون وام گرفتم ازشون میخاستم ببینم باید پس بدم بهشون یا نه چون میخام سنوات ازشون بگیرم و شکایت کنم . وامو برگزدونم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وام ربطی به طلب شما ندارد، وام را پس بده ورسید بگیر و دادخواست مطالبه سنوات و.... را به اداره کار محل کار بده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به اداره کار مراجعه کنید و پاسخ را دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت شکایت کنید و تمام حقوق حقه خودرا دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار جهت حقوق خود اقدام کنید میتوانید به تهاتر استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید