مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن زمین که فضای سبز هست

سلام لطفا یکی جواب سوال منو بده ممنون میشم ما توروستا زندگی میکنیم روبه روی خونه ی ما یه تیکه زمین هست که فضای سبز حساب میشه پنجاه متری هست هیچ کس هم سند نداره که ماله اون هست ولی همسایه ی ما میخواد اونو بسازه حالا با ساختن اون خونه ی ما کلا بدرد نمیخوره پشت میمونه الان اورده مصالح ریخته اونجا جلوی رفت امد ماشین منو بسته مجبور شدم از راه دیگه رفت امد کنم که بعد مسیر هست حالا من باید چیکار کنم شاکی بشم اصلا میتونه اونجا را بسازه مدرکی هم نداره که اونجا ماله اون هست اونجا متعلق به کل روستا هست حالا چیکار کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام اگه زمین فضای سبزهست یا متعلق به کل زوستا می باشد، دهیار باید علیه نامبرده، شکایت کند، شما، بعنوان مزاحمت شکایت کنید