مشاوره حقوقی رایگان - دعوی تصرف زمین

سلام. بنده یکبارسوالم عنوان کردم ولی جواب کامل نگرفتم. زمین مربوط به اراضی واگذاری هیت هفت نفره, سند تکبرگ بیع شرط بصورت مشاع, سهامداران بین خود بصورت مفروزالرعیه تقسیم کردن نسخه ای از مشروح آن دست نماینده تقسیمها هست و خودش هم شاهد و حاضر, سه دسته ده نفری قطعه قطعه تقسیم به دسته ها تحویل و آنها بین خود بصورت مساوی تقسیم کنن, حالا در قطعه ای که مورد نزاع هست شریک همسایه سه هزار بیش از سهم خودش تصرف کرده دعوی خلع ید کردم کارشناس آمد و کسری زمین بنده را تایید کرد. درپی استعلامات دادگاه نسق زراعی را جهاد استعلام کرد و آنها در پاسخ نامه اشتباه تایپی کرده و تایید نکردن سپس متوجه شده نامه دوم تصحیح شده را دوماه قبل صدور حکم فرستادن. کپیش دادن دست بنده هست گفتن حضوری هم میان. ولی نامه دوم در پرونده نیست جای سوال هست!!! و دادگاه همان پاسخ اشتباه اول ملاک قرارداد بدون استعلام از اداره ثبت مالکیت بنده را رد نمود و دعوی هم رد شد تجدیدنظر هم تایید کرد سه ماه حکم قطعی شده. اگر راهی هست خواهشا کمک کنن بحقم برسم ممنون,

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام..ممکنه راهی باشه..اما تمامی مدارک باید بررسی بشه.احکام دادگاه ها مطالعه بشه. الان هر راهنمایی ای می تونه به ضررتون باشه.

پرسشگر :

سلام.بنده ازقزوین مزاحم میشم.دادگاه محل هم بخش اسفرورین,هست,چگونه میشودمدارک برسون خدمتتون,برای بررسی,ودرصورت امکان,ایاقبول وکالت امکانش هست براتون,ویاهمکاران محترم,بلحاظ مسافت عرض میکنم,درصورت مثبت بودن راهکارشوبغرماییدلطفا,

پرسشگر :

سلام مجدد,ایاطرح دعوی افراض به پیشنهادیکی ازهمکارانتون,ممکن هست,چون کلا همه حتی خودخوانده قبول داره یک چهارم ازکل زمین سهم ماست,یعنی هرسهمچچهارنفریک چهترم ازکل زمین هست,تقسیم مفذوزالرعیه اولیخ راابطال,وافرازتوسط دادگاه انجام شه.....

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر به نامه دوم اصلاحی جهاد ترتیب اثر داده نشده است از موارد اعاده دادرسی و ماده 477 آیین دادرسی کیفری هست و می توانید اعاده دادرسی بخواهید

عليرضا  پورمحمد

جناب آقای عليرضا پورمحمد :

سلام دوست گرامی شما میتوانید از طریق اعاده دادرسی که دلیل جدیدتون تازه بدستون رسیده اقدام نماید

عليرضا  پورمحمد

جناب آقای عليرضا پورمحمد :

باید تشریف بیارین دفتر بحرفیم