مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کاری و از کار افتادگی

سلام و عرض احترام، بنده تو حادثه به دلیل شاهد نداشتن مقصر شناخته شدم، و در حال حاضر به دلیل مشکل در گزارش حادثه روی زمان قانونی رد نشده، چطور میتونم از مزایا ی قانونی از کار افتادگی استفاده کنم؟ با توجه به صدمات جسمی فراون و مقصر بودنم و مشکل بیمه ای، باتشکر

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
موضوعی که مطرح کردید گویا نمی باشد.چه نوع حادثه ای...رانندگی یا کارگری؟عدم وجود شاهد دلیل بر محکوم شدن شما نخواهد شد..ارجاع به کارشناس میتواند ادله خوبی برای اثبات دعوای شما باشد..ایا شما بیمه هستید؟و خیلی از سولات دیگر..لطفا با وکیل تماس داشته باشید