مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه و حق خسارت بدنی

با سلام.بنده در تاریخ 1395/11/12 در محل کارخانه دچار یک حادثه شدم که به علت شکسته شدن یه قطعه آچار آلن سایز 12 که بین دو جک گیر کرده بود و پرتاب شدن و اصابت به سمت راست گردن اینجانب،به بیمارستان اعزام و طبق تشخیص پزشک به صورت سرپایی درمان شدم و محل جراحت شستشو و بخیه شد.اما پس از گذشت 6 ماه و تداوم درد و ضعیف شدن دست راست و کاهش کارآمد بودن دست راست و ضعف کتف،مجددا به پزشک مراجعه کردم که طی آن مشخص شد یک تکه 5 سانتی از آچار آلن از همان روز حادثه به مدت 6 ماه در گردن اینجانب باقی مانده که نهایتا طی عمل جراحی از گردن بنده خارج شد اما درد ناحیه گردن و کتف و دست راست همچنان پایدار بوده،ضمن اینکه گردن اینجانب به خاطر دو مرتبه جراحت و بخیه شدن دچار فرو رفتگی و اختلال زیبایی گردیده. و اینکه کتف سمت راست بنده دچار افتادگی شده و استخوان ترقوه اینجانب نیز به شدت دچار بیرون زدگی و دفرمگی شده و ماهیچه های این قسمت به صورت خیلی واضح ضعیف و نشست کرده اند.
با توجه به توضیحات فوق لطفا بفرمایید بنده از چه طریق میتوانم جهت تعیین خسارت و دریافت دیه و مشخص شدن نقص عضو و از کار افتادگی اقدام کنم؟
سپاس از شما؟

پاسخ ها :

بهمن جلالی شش پیری

جناب آقای بهمن جلالی شش پیری:

باسلام
شکایتی تحت عنوان ایراد صدمه بدنی غیر عمدی حین کار تنظیم و به دادسرا اراِِِیه کنید تا پس از ارجاع به پزشکی قانونی و سپس ارجاع به کارشناس مربوطه مقدار دیه و درصد تقصیر شما و کارفرما مشخص و طبق حکم دادکاه دیه پرداخت شود

محمد نبی پورسنجبد

جناب آقای محمد نبی پورسنجبد:

با سلام
ضمن آرزوي سلامتي براي شما دوست عزيز به عرضتان مي رسانم كه شما مي توانيد با طرح شكايت ايراد صدمه بدني غير عمد حين كار عليه كارفرماي خود در دادسراي عمومي و انقلاب محل كار خود كه محل وقوع حادثه مي باشد اقدام كنيد تا پس از ارجاع به پزشكي قانوني با بررسي پرونده باليني و جراحي شما و معاينه ميزان ديه و ارش آن در خصوص نقص باقي مانده تعيين و پس ارجاع به كارشناس جهت تعيين ميزان قصور كارفرماي شما اتخاذ تصميم گردد

بهمن جلالی شش پیری

جناب آقای بهمن جلالی شش پیری:

باسلام
از طریق شکایت از کارفرما اقدام کنید
پرونده به کارشناس و پزشکی قانونی ارجاع میشود
و بر اساس میزان تقصیر، دیه تعیین و کارفرما موظف به پرداخت میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید