مشاوره حقوقی رایگان - پدری که به همسر و پسرش بدهی دارد و خانه را ترک کرده

سلام پدرم حدود دو سال میشه که خونه رو ترک کرده و هیچ پولی واسه مخارج اولیه زندگی به من و مادرم نمیده
طی دو سال شاید چند بار کمتر از انگشتهای دست به مدت یک هفته ده روزی پیداش شده و دوباره رفته سوییتی که میدونیم کجاست و از ما سر نمیزنه حتی جواب تلفن هم نمیده
حتی من خودم کیسه صفرا و مادرم چشمش رو عمل کرد اما یه ملاقات ساده هم نیومد با اینکه بهشون اطلاع داده بودیم
من مجردم و خونه پدرم زندگی میکنم و کلیه مخارج مادرم خونه و زندگیمون هم به عهده من بوده
ایشون بازنشسته شرکت نفت هستند و در ضمن اعتیاد به تریاک دارند
پدرم از من حدود 200 میلیون تومان و از مادرم حدود 300 میلیون پولی که ارث مادریش بود رو به عنوان قرض (اسناد بانکیش موجوده) حدود 5 سال پیش گرفته اما با اینکه پس نمیدهد
آیا راهی برای پس گرفتن پولمون و محکوم کردنش به خاطر عدم پرداخت نفقه و ترک خانه و خانواده وجود داره؟