مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام. بنده حدود چهار ساله از شوهرم جدا شدم. حضانت فرزند در دادگاه به من سپرده شده و پدر باید هر ماه نفقه ی او را پرداخت میکرده که تاکنون ریالی پرداخت نشده چطور میتونم حضانت فرزندم را به پدر واگذار کنم در صورتی که هیچ گونه اطلاعی از پدرش ندارم؟

پاسخ ها :

عليرضا  تحريري نيا

جناب آقای عليرضا تحريري نيا :

پدر بايد متمکن از دادن نفقه باشد به استناد مواد 1197، 1198، 1199 قانون مدني ملزم به پرداخت نفقه است
چون پرداخت نفقه تکلیف قانونی پدر است
لذامادر ولایتی بر فرزندان ندارد و پدر تکلیف به انفاق دارد
به اتهام ترك انفاق ميتونين شكايت ايشون رو در دادسرا مطرح كنيد
و با توجه به اينكه فعلا مسئوليت فرزند با شماست تا زمان اطلاع از مكان شوهر بايد از فرزند مراقبت كنيد و زمان حضور ايشون هزينه هاي پرداختي رو ازشون مطالبه كنيد

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
شما اگر همسری دیگری برگزینید شوهر سابق میتواند تقاضای سلب حضانت کند و بدین نحو حضانت از شما گرفته میشود ولی وقتی شوهر شما مفقود شده و نفقه هم پرداخت نمیکند فقط میتوانید از طریق اجرای احکام حکم جلب ایشان را بگیرید و در صورت نپرداختن اوراحبس کمید.فرزند مشترک بعد از اینکه به سن قانونی رسیدند اختیار دارند که با هرکدام از والدین زندگی کنند

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
البته قدم اول دسترسی به پدر میباشد برای الزام ایشان .
فرزندتون الان چند ساله هستند؟