مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام بچه دوساله دارم شوهرم سابقه چندبار کمپ داره شیشه مصرف میکرد قبلاً ازدواج ناموفق هم داشته حق طلاق دارم میخوام جداشم باسابقه کمپ میتونم حضانت واسه همیشه بگیرم یا ازمهریه بگذرم درعوض بچه بگیرم شوهرم بچه رو نمیده اگه جدا شم بعد ازدواج کنم هنوز حضانت تا 7سال دارم یانه سابقه گرفتن بچه یکبار دیگه داشته که از طریق دادگاه گرفتم دوباره گرفته بعد خودش رفته دادگاه گفته خانم بچه رو گذاشته رفته برای گرفتن مشکل ایجاد نمیشه ممنون میشم راهنمای کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید اما نیاز به مشوررت بیشتر دارید و باید حتما با ویل و یا کارششناس محترم مربوطه تماسس حاصل نمایید
به یاد داشته باشید اگ احدی از زوجین شرایط حضانت را نداشته باشد طرف دیگر برای حضانت بر هر کسی مقدم است
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران تماس حاصل نمایید
قبل از تماس پیامک دهید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال مطروحه فعلا شما تا سن هفت سالگی فرزندتان ، اولویت حق حضانت و نگهداری او را دارید . بعد از هفت سالگی هم در صورت حدوث اختلاف ، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه صالح می باشد . برای گرفتن حضانت دائمی یا باید با شوهرتان به موجب صورتجلسه تنظیمی (گزارش اصلاحی) در شورای حل اختلاف دادگستری محل توافق نمائید یا در صورت طلاق توافقی یا هر نوع طلاق دیگر در صورتجلسه تنظیمی دادگاه خانواده صالح با رضایت شوهرتان حق حضانت دائمی را اخذ نمائید و یا باید تا هفت سالگی فرزندتان صبر نمائید و آنوقت انحطاط اخلاقی و رفتاری شوهرتان را به اثبات رسانده و حق حضانت را از شوهرتان استرداد نمائید .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
اولویت در حضانت فرزند تا7سالگی با مادر طفل است و بعد از ان نیز در صورتیکه دختر باشد تا9سال و در صورتیکه پسر باشد اولویت در حضانت با پدر است اما در اینخصوص دادگاه مصلحت فرزند رو هم در نظز میگیره و این امر مطلقی نیست

یک وکیل

شما مشکلی برای گرفتن حضانت ندارید بهتر است حتما از حضور وکیل در پرونده بهرمند گردید

یک وکیل

با سلام با توجه به اعتیاد ایشان و ازدواج قبلی حضانت به شما تعلق می گیرد و مهریه خود را نیز می توانید دریافت کنید.در صورت ازدواج مجدد حضانت شما ساقط می شود مگر اینکه انحطاط شوهر را اثبات نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
نکته مهم آن است که دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد....