مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام
اینجانب مردی 75 ساله هستم دارای دو واحد آپارتمان هر کدام حدود 800 میلیون تومان و یک سرقفلی مغازه 4 میلیارد تومان هستم و دو پسر و 2 دختر داریم. من وصیت کردم که 2 واحد آپارتمان به همسرم برسد و مغازه به فرزندانمان .
اخیرا با همسرم دچار اختلاف شدیم ایشان میخواهد من تمام اموال خود را به شرط عمر بنام او کنم تا بعد از فوت من در اختیار ایشان باشد تا پس از فوت همسرم به بچه ها برسد که من مخالف هستم.
مهریه ایشان 350 سکه هست که من را تهدید می‌کند اگر این کار را نکنم مهریه را به اجرا میگذار‌د حتی پس از فوت من میخواهد به اجرا بگذارد.
متاسفانه من پول کافی (مالیات و حق مالکانه و ..) برای انتقال رسمی سرقفلی بنام فرزندانم را ندارم . بهترین راهکار چیست برای انتقال سرقفلی بنام فرزندانم . تا بعد از فوت یا قبل از فوت من نتواند به مغازه دسترسی داشته باشد

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

با سلام...بهترین راه برای شما این هست که با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی هرانچه از اموال خود را که مایل باشید به هریک از فرزندان یا وابستگان یاهرشخصی درقالب صلح منتقل نمایید