مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مال

سلام بنده پدری هستم که میخوام یکی از آپارتمان هام رو بین فرزندانم که دو پسر و یک دختر هستن و همسرم تمام و کمال به عدالت تقسیم و به اسمشون کنم،میشه بفرمایید چطور و به چه نسبتی بینشون تقسیم کنم که از لحاظ شرعی و قانون و وجدانی درست ترین تقسیم باشه؟ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به تفسیر دارد بهتر است از طریق مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دررزمان حیات خود می توانید به هر نحو که صلاح می دانید تقسیم نمایید . نظر بنده تقسیم بصورت مساوی است بطوریکه هیچکدام نسبت به دیگری حسادت نکنند و نسبت به شما بدبین نشوند .
اگر طبق قواعد ارث قصد تقسیم دارید به این صورت است :
1_همسر یک هشتم
2_ پسر دو برابر دختر ارث می برد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر بخواهید از لحاظ قانونی تقسیم نماییدیک موضوع کاملا توافقی وبه تساوی است اما اگر بخواهید از دیگاه قانون وبه نسبت همان سهم الارث تقسیم نمایید.سهم مادر یک هشتم ومابقی سهم ذکور دوبرابر دختر .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دو دانگ هر کدام از پسرها ، یک دانگ دختر ، یک دانگ همسر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک امر توافقی است و شما اگر دوست داری به یک سهم بیشتری بدهی اشکال قانونی و شرعی ندارد.
اگر بخواهید براساس قانون ارث تقسیم کنید یک هشتم به همسرتون بدهید و الباقی بین فرزندان تقسیم میشه که پسر دو برابر دختر ارث می برد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید