مشاوره حقوقی رایگان - آیا بانک حساب حقوقم را میتواند مسدود کند؟

سلام بنده ضامن یکی از آشنایان شدم و 5 قسط معوق داره من هیچ گونه سفته چک یا کسر اقساط به بانک ندادم آیا بانک میتونه حساب حقوق منو مسدود کنه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دادخواست حقوقی میتواند به هر دو نفر به صورت تضامنی رجوع نماید

روح اله  مهربان

جناب آقای روح اله مهربان :

سلام .شما ضامن هستید و مسئولیت دارید و امضای شما جهت اقدام کفایت میکنه