مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام ازدواج با چک غیر صیادی کرده ام

باسلام.ضمانت وام ازدواج یک شخص را کرده ام بانک مبلغ کل وام را بعلاوه بهره متعلقه طی یک چک ضمانتی ازبنده گرفت(چک طرح قدیم).ضمن اینکه پدر وام گیرنده هم ضمانت فرزندش را کرده و چک ضمانت صیادی هم به بانک داده.وام گیرنده اقساطش را از همون اول پرداخت نکرده.بانک چک بنده را که صیادی هم نیست برگشت زده آیا حساب حقوق بازنشستگی من مسدودبایدشود؟ پدر وام گیرنده مگر اولی تر و مقدم تر برای وصول اقساط پسرش نیست؟ چطور میتونم حقوقم را برای مخارج زندگی از مسدودی خارج کنم؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر کسی که وام بنام او است اقساط پرداخت نکند ، از حساب ضامن ها کسر می گردد. ضمانت اولویت ندارد. بانک به هر ضامنی که بخواهد رجوع می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما به عنوان ضامن مسئولیت پرداخت خواهید داشت
بله 1/4 از مستمری بازنشستگی شما توقیف خواهد شد

و شما هم میتوانید از وام گیرنده شکایت نمایید و باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر از نظر دادگاه شما و وام گیرنده مسئولیت تضامنی و برابر دارید یعنی اگر وام گیرنده بدهی را پرداخت نکند بانک طلبکار می‌تواند نسبت به توقیف اموال شما اقدام کند بهتر است نسبت به معرفی اموال وام گیرنده اقدام و یا در صورت امکان وام را پرداخت کنید و سپس علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای دریافت اقساط وام بانک اختیار دارد به هر یک از ضامن‌ها مراجعه نماید و اولویتی در کار نیست