مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر
19روز پیش خودرویی که راننده اش16سال داشت و تعهد مالی بیمه اش10میلیون بود زد به ماشین ما و مقصر100درصد حادثه شناخته شده، علاوه بر اینکه من و همسر و پسرم آسیب دیدیم ماشین ما خرج بالایی اورد و درخواست تامین دلیل کردیم که کارشناس تقریبا 29میلیون هزینه خسارت و 5میلیون افت قیمت برای ماشین ما صادر کرد، در ابتدا مالک ماشین که پدر اون پسر 16ساله بود قبول کرد که خسارت رو پرداخت کنه و به همین خاطر ما ماشینمون رو از پارکینگ ترخیص کردیم ولی الان در طول این 19روز به بهانه های مختلف حاضر به پرداخت خسارت نیست و ماشین ما همونجوری تو تعمیرگاه انداخته و به همین دلیل ما الان شکایت کردیم و دادگاه باید در شهر مقصر حادثه تشکیل شه. حالا سوال من اینه که آیا ما از الان تا زمان رای نهایی دادگاه باید ماشین رو به همین صورت حفظ کنیم؟ اگه به همین صورت بفروشیمش یا تعمیر کنیم و مقصر حادثه به مبلغ تامین دلیل اعتراض کنه تکلیف ما چیه؟ و اینکه ماشین ما پراید مدل92 آیا افت قیمت تعلق میگیره بهش؟وآیا اونا میتونن به افت قیمت اعتراضی داشته باشن؟
پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. نیازی به حفظ حالت ماشین نیست و اگر خواستید میتوانید تعمیر کنید ولی حتما نسبت به حفظ فاکتورها و سایر مدارک مثبته اقدام نمایید.