مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

سلام وقت بخیر. من هفته گذشته میدان ونک تصادف کردم و طرف مقابل مقصر بود با کروکی راهور شنبه بیمه رفتم کاراشو انجام دادم حالا می خواهند برام خسارتو واریز کنند متاسفانه بخاطر ی سری مسائل حساب من مسدود هستش امکانش هست که بنام کسی دیگه ای واریز بشه

پاسخ ها :

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام
بیمه حسارت را به حساب زیان دیده واریز می کنید مگر اینکه با درخواست شما این خسارت به حساب شخص دیگری واریز گردد. البته رییس شرکت بیمه باید این اقدام را تایید نماید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیرشما میتوانید وکیل بگیرید که به حساب وکیل واریزنمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مگر فقط وکیل داشته باشید که مبلغ به حساب وکیل واریز بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید وکیل بگیرید تا به حساب ایشان واریز گردد یا با رییس بیمه در خصوص واریز به حساب دیگر مذاکره نمایید