مشاوره حقوقی رایگان - سوال در تبدیل معلولیت حین انجام وظیفه به جانبازی

با عرض سلام و خسته نباشید مشاوره در مورد جانبازی خواستم. من پایور ارتش هستم سال 93 (زمان داعش) در منطقه عملیاتی لب مرز بر اثر تیراندازی سلاح RPG جهت حاضر به کاری سلاح ها به عنوان مسوئل (ف گروهان ) از ناحیه هر دوگوش دچار اسیب شنوایی شدم که مدارک لازم مبنی بر این اسیب (عصب گوش) کامل وجود دارد و به تایید دکتر و بیمارستان رسیده در ان زمان حکمی که کمیسیون 120اجا به من دادن معلولیت حین انجام وظیفه بود و درصدی بیمه. من همان زمان به رای مربوطه اعتراض کردم ولی جوابمو ندادن، حالا بعد از گذر 6سال عفونت گوش و کاهش شنوایی زیاد که باعث عدم شنیدن بعضی از کلمات و جملات میشود و هرزگاهی سردردهای موضعی شده است ایا با توجه به اینکه اسیب عضو در بدن مونده حق جانبازی واسه من امکان هست یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

تبدیل معلول حین خدمت به جانبازی جانبازی حین خدمت جانبازی معلول حین خدمت