مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل معلول حین خدمت به جانبازی

سلام و عرض ادب بنده به خاطر حادثه ای که در اغتشاشات سال1401برام افتاد (توسط اغتشاشگران) کشیدگی تاندون دارم وعصب مچ پام آسیب دیده که جواب کمیسیون 134 معلول حین خدمت آیا اعتراض کنم جانبازی میدهند؟
و اینکه هفته قبل در حین ماموریت رزمایش حین آتش حرکت که مچ پای من ضعیف بود پای من پیچ خورد و حالا زانوی من هم رباط صلیبی اش پاره شده و تاندون زانوم آسیب دیده همش به خاطر اینکه آسیبی که حین اغتشاشات به من وارد شد و باید عمل کنم،لطفا راهنمایی کنید چطور میشه رای کمیسیون رو به جانبازی تغییر بدم

پاسخ ها :

تبدیل معلول حین خدمت به جانبازی معلول حین خدمت جانبازی