مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون ماده 17ناجا

بنده در سال 77 در حالیکه جمعی یگان مهندسی ناجا بودم در حین ماموریت و انجام وظیفه از ناحیه سر و پا مجروح شدم که بعد از گذشت 13ماه دوره نقاهت کمیسیون ماده 117 وقت ناجا تشکیل و رای به معلول حین خدمت با 10درصد ایثارگری دادن. میخوام بدونم امکان اعتراض به این رای جهت طرح در کمیسیون ماده 141ناجا و تغییر وضعیت به جانبازی هست یا خیر. تنها مدارکی که در حال حاضر دارم سوابق بیمارستانی بنده هست. چون یگان خدمتی اعلام کرده پرونده مجروحیت بنده رو به یگان اعزام کننده ارسال کرده و یگان خدمتی اعلام کرده همچین پرونده ای رو دریافت نکرده. ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
اولا کمیسیون ماده 141 عیناً گفته است که چنانچه نظریه هیئت ماده فوق یعنی 140 اعتراض باشد می تواند ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ اعتراض خود را مطرح کنند. و هیئت ماده 140 که مستحضر هستید مربوط به درگیری مستقیم با اشرار و ضد انقلاب که مورد تایید شورای امنیت کشور باشد در مورد قبول است و در موارد ماموریت های عادی این موضوع سندیت ندارد مگر اینکه شورای امنیت کشور آن را تایید کند
دوما" کمیسیون ماده 117 ربطی به دستورالعمل ماده 140 یعنی ایثارگری شهادت صجانبازی که در صدرآن اعلام نموده منتسب و وضعیت کارکنان است که در یکی از حالتهای زیر از شغل خود منفک می گردند که وضعیت های الف ب ج د ه و که احتمالا از وضعیت شما مربوط به ب و یا جیم می باشد.
سوما" همانطوری که خودتان اعلام کرده‌اید پرونده شما را جهت یگان خدمتی و طرح در کمیسیون کمیسیون ماده 140ارسال کرده‌اند
بنابراین تصمیم آینده ماده 140 سپس از سه ماه قابل اعتراض است برای شما هنوز مشخص نشده باید منتظر بمانید تا تصمیم آنها به شما ابلاغ شود