مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زندانیان

سلام شوهر من 36روزه افتاده زندان نه زنگی نه خبری بنده مستاجرم بادوتا بچه ، صاحبخونه گفته تا عید تخلیه کنید به شوهر من مرخصی نمیدند که تکلیف مان رو روشن کنیم ببینیم چکار کنیم منم یه زن تنها بقران فقط شب و روز گریه میکنم نمیدونم پیش کی برم و کمک بگیرم تو رو قران یه نفر بهم بگه چکار کنم بچه هام دل تنگی پدرشان رو میکنند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفتر حمایت از زندانیان و هم چنین کمیته و بهزیستی میتوانید مراجعه کنید اعطای مرخصی با قاضی ناظر زندان است