مشاوره حقوقی رایگان - معاینه چشم و کمیسیون

سلام وقت بخیر. گواهینامه پایه 3 رو 7 سال پیش با یکم تقلب گرفتم، ولی سال 98 برای گواهینامه موتور رفتم که تو معاینه چشم، کمیسیونی شدم و تا معاینه چشم رفتم و گفتن که اگه با عینک دید بهتر داشته باشی 5 ساله ویژه تک چشمی میتونم بگیرم، ولی نرفتم چون دلم نمی‌خواست گواهینامه ویژه داشته باشم تا الان .. نا گفته نماند که از بچگی با کامیون بزرگ شدم و الان بدون مدارک رانندگی میکنم و هیچ مشکل بینایی ندارم، که گفتم شاید حذف شده باشه و مجدد ثبت‌نام کردم بعد متوجه شدم که بعد از دو سال حذف میشه ... حالا من صبر کنم یا برم کمیسیون مجدد؟؟ اگه کمیسیون اوکی داد و گواهینامه چند ساله دادن باز برای تمدید کمیسیون باید برم یا نه؟ مشخص میشه تو سیستم و اطلاعات؟؟
ممنون جواب بدید .. بخاطر تنبلی چشم و گواهینامه افسردگی و دردای دیگه هم باید بگیریم.. کاش یکم درک میکردن شرایط متقاضیارو..

پاسخ ها :

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

باید کمسیون مجدد تایید کند