مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

سلام خسته نباشید من چند روز پیش برای تمدید کارتکس گواهینامه رانندگی پایه دوم به معاینه پزشکی مراجعه کردم که پس از معاینات چشم پزشکی منو به کمیسیون پزشکی معرفی کردن و در سامانه معاینات پزشکی ثبت شدم علت ارجاع خودزنی بوده، از اونجایی ک کمیسیون پزشکی مطمئنن منو رد میکنه و ممکنه گواهینامه پایه سوم منو هم باطل کنن میخواستم بدونم اگه مراجعه نکنم بعد از مدتی از سامانه حذف میشم یا نه؟ هدف من از عدم مراجعه رفتن به دکتر متخصص پوست و لیزر کردن جای بخیه ها میباشد لطفا منو راهنمایی کنید خیلی به مشکل خوردم و تنها راه درآمدی و شغل من از رانندگی و شوفری میباشد لطفا منو کمک و یه راهی پیش روی بزارید باتشکر...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر حذف نخواهد شد بایستی حضوری مراجعه و انصراف خود را اعلام نمایید تا از سامانه حذف گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید