مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

سلام بنده سال 95 گواهینامه پایه 3 رو گرفتم که معاینه پزشکی فرستادم کمیسیون بخاطر یه ایراد کوچولو تو چشم چپم پشت گواهینامم محدودیت رانندگی زده 17 تا اونجایی که یادمه دکتر گفت این اخرین گواهینامته ولی بنده الان برای تاکسی خطی میخوام پایه 2 بگیرم اگر راهنمایی کنید که بنده میتونم برا تاکسی پایه دو بگیرم یا خیر ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از پلیس به اضافه ده بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید درخواست خود را بدهید تا کمیسیون نظر بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای درمان مشکل بینایی خودتان اقدام نمایید و سپس مجددا درخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از راهور سوال نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک نظر کمیسیون می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و مربوط به راهنمایی و رانندگی است که باید از سازمان مزبور پرسید.

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

درخواست خود را بدهید بستگی به نظر کمیسیون دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کمیسیون پزشکی باید تایید کند.از مرجع مربوطه پیگیری شود.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
صدور گواهینامه ها با توجه به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی انجام میشود ، یکی از محدودیتهای رانندگی ، رانندگی با عینک است . بستگی به نوع ایراد در چشم شما دارد ، در صورت رفع ایراد با انجام جراحی بلامانع است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بستگی به نظر کمیسون دارد بدوا جهت معالجه و رفع عیب اقدام سپس درخواست خود را مجددا مطرح نمایید