مشاوره حقوقی رایگان - گواهی خلاف چگونه ابطال می‌شود؟

سلام و عرض ادب
یک دکتر روانشناس بر علیه بنده گواهی صادر کرده و تحویل همسر سابقم داده، در دادگاه ثابت کردم که گواهی خلاف واقع است و دکتر به شلاق و محرومیت از اشتغال محکوم شد. چگونه میتوانم گواهی را ابطال کنم؟ لطفا اگر حقوقی باید اقدام کنم عنوان خواسته را بفرمایید... ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام وقتی شما رای بر محکومیت گرفتید اون گواهی از اعتبار ساقط میشه و اگر جایی از این گواهی استفاده شد میتونید رای رو ارائه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست حقوقی ابطال گواهی شماره .... صادره از پزشک .....را به استناد دادنامه شماره ..... دادگاه کیفری بدهی.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، تقاضای صدور حکم به ابطال گواهی0000مورخه 00000صادزه از00000و خسارات دادرسی،