مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
معامله ملک انجام دادم و یک فقره چک گرفتم و مشاور املاک سریال چک و مبلغ تاریخ را در قولنامه ذکر کرده و همراه با شاهد و امضا و اثرانگشت
ولی الان که چندروز مانده به تاریخ چک، خریدار ملک واسم اظهارنامه فرستاده و اعلام کرده که آن چک را که به نام من نوشته بود، امانت بوده و باید عودت بدهم
آیا من هم باید اظهارنامه بفرستم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام و وقت بخیر
چنانچه معامله به قوت خودش باقی هست موردی جهت وصول چک نیست و شما الزامی برای پاسخگویی به اظهارنامه ایشون ندارید.مگر اینکه با توافق یکدیگر بیع رو اقاله کرده باشید که در اینصورت عوضین به جای قبل خود بازمیگردند.