مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در معامله

با سلام حدود سی سال پیش عده ای به عنوان هیئت محله، زمین پدرم با کاربری خدماتی را گرفتند و در عوض زمینی با همان متراژ و با کاربری مسکونی به او دادند. پدرم از اختلاف قیمت کاربری مسکونی و خدماتی بی اطلاع بود و در دفترخانه معامله را امضا کرد و زمین خدماتی خود را واگذار کرد ولی در طی این سی سال فقط دو نفر از آن هیئت به دفترخانه مراجعه کرده و بقیه افراد هیئت محله که تعداد زیادی هم بودند برای امضا به دفترخانه مراجعه نکردند. حال اداره ثبت به پدرم گفته به دلیل اینکه آنها طی این سی سال مراجعه نکرده اند، معامله باطل است و سند زمین دوباره به طور قانونی برگشته به پدرم. حالا عده ای از آن هیئت طلب زمین میکنند. تکلیف چیست، با توجه به اینکه سی سال پیش از بی اطلاعی پدرم در مورد اختلاف قیمت کاربری مسکونی و خدماتی سو استفاده کرده بودند و زمین خدماتی او را گرفته بودند.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. مفاد قرارداد جهت پاسخ به پرسش شما حائز اهمیت است که در این خصوص اطلاعاتی ارائه ننموده اید.