مشاوره حقوقی رایگان - باطل شدن معامله

سلام سال 96 زمینی خریدم از فردی کاملا معقول با قولنامه و وکالتنانه محضری به قیمت روز 30 میلیون تومن حالا بعد 6 سال خانوم اقا براش گواهی پزشکی قانونی حجر و سفه و صغر متصل به سن گرفته شده امین منظم به ولی چون پدر طرف حالش بده ولی هنوز زنده است و خواهان ابطال معامله 6 سال پیش شده اند ذیل قولنامه ما را برادر طرف به عنوان شاهد امضا کرده ولی پدر نه چون ما اطلاعی از مشکل طرف نداشتیم حالا به ما بفرمایید ما چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد.
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود مگر فساد آن ثابت شود
گرچه شرح آن مفصل است، راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام

در صورتی که حکم حجر شخص در آن زمان صادر شود معامله باطل است

اما شما نیز این حق را دارید تا نسبت به این رای اعتراض و یا عدم حجر را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را مبهم مطرح کرده بهتر است � گفتگوی متقابل و بررسی مدارک اظهارنظر دقیق‌تری کرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام احتمال ابطال وجود دارد بهتر آسا وکیل داشته باشید تا متناسب با مدارک موجود دفاع نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام بستگی به تاریخ حجر دارد و مدارک شما نیاز به بررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر اثبات کنند فرد مذبور در حین معامله محجور بوده معامله باطل است لیکن شما نیز می توانید اعتراض کرده و دفاعیات خودتان را اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزییات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است مگر خلافش اثبات شوداگر حجر فروشنده در زمان معامله اثبات شدمعامله مذکور باطل میگردد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح دعوای بطلان معامله به دلیل حجر دارای شرایطی است. برای طرح این دعوا باید حکم حجر شخص در دادگاه در بازه مشخصی صادر شود تا بتوان به دلیل حکم حجر تقاضای بطلان معامله را
کرد. بنابراین جهت دفاع به نکات جزیی تر تاریخ و ...توجه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به تاریخ حجر دارد و مدارک شما نیاز به بررسی بیشتر دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
به حکم حجر صادر شده اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تاریخ حجر برای قبل از معامله شما صادر شده به آن اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد می توانید اعتراض نمایید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام اگر تاریخ محجوریت قبل از انعقاد بیع باشد بیع قابل ابطال است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک و حکم حجر طرف را دید بعد نظر داد اگه خواستید از طریق مشاوره تلفنی دادراه به من زنگ بزنید تا پس از اخذ توضیح بیشتر شما از روی مدارک مشاوره درست داده شود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چنانچه فروشنده در زمان معامله محجور باشد بیع باطل است.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر ثابت شود که ایشان در زمان معامله حجر داشته معامله باطل است ولی شما می توانید درخواست غرامت ثمن خود را از ایشان بکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اثبات حجر معامله باطل خواهد شد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اگر حجر متصل به صغر سن باشد معاملات باطل است ولیکن شما میتوانید از حکم حجر ایشان در مهلت مقرر قانونی اعتراض ثالث نمایید