مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله

با تشکر از همه وکلای عزیرسوالم را به طور دقیق عنوان میکنم تا دقیقتر راهنمایی بفرمایید
6 سال پیش زمینی خریدم از شخصی که ان زمین را از بنیاد مسکن دریافت کرده بود قولنامه به نام من نوشته شد و به همسرم وکالتنامه کامل داده برای انجام امور زمین ذیل قولنامه را یکی از برادرانش امضا کرده و دو شاهد محلی دیگر پروانه زمین هم به نام شخص بوده بعد از 6 سال به لطایف الحیل حکم قطعی از پزشکی قانونی دریافت کرده که حجر دارد وسفه است وصغر متصل به سن دارد اما این محجور بودن نه در پروانه زمین نه در موقع خرید ایشون از بنیاد بوده و نه اینکه هیچ فرد محلی در روستا این محجور بودن را تایید میکنند به این اوصاف ایا باز هم معامله باطل میشود؟؟شکایت از برادر شخص به عنوان مطلع تاثیری دارد ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض به حکم حجر باقیمانده می‌توانید اعتراض خود را با دلایل پزشکی ارائه دهید تا مجدد تست های پزشکی و بالینی لازم به عمل آید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط می توانید به حکم حجر اعتراض کنید و ارجاع به کمیسیون پزشکی مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگر حجر به زمان قبل از معامله برگردد معامله باطل است. به حکم حجر اعتراض کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام اگر حکم حجر قطعی شده نمی توانید کاری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حجر به زمان قبل از معامله برگردد معامله را میتوانید بر اساس آن ابطال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید نسبت به حکم حجر دادخواست مطرح نمایید و درخواست نمایید تا ایشان دوباره به پزشکی قانونی معرفی شوند و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که مدارک و مستندات در این مورد تحت بررسی قرار گیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تاریخ حجر مربوط به قبل از قرارداد بوده بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حکم حجر از تاریخ قبل از معامله با شما بوده اول به حکم حجر اعتراض ثالث بزنید بزنید اگر نشد شکایت کیفری کلاهبرداری برعلیه برادرش و قیم ان سفیه که به سفیه بودن وی اگاهی داشته بعد دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنها راهکار ممکن اعتراض تخصصی به حکم حجر است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد‌.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توان به علت ذینفع بودن شما در پرونده ایشان ورود کرد و اعتراض نمود و درخواست مجدد کمیسیون پزشکی و معاینه ایشان را کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسنلد را دید و بررسی کرد خصوصا از نظر زمان وقوع

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حجر به زمان قبل از انجام معامله برگردد معامله باطل است میتوانید به حکم حجر اعتراض نمایید و درخواست کمیسیون پزشکی کنید