مشاوره حقوقی رایگان - روش اعاده به وضع سابق (قبل از مزایده مغازه)

پدر و عموی بنده در سال 1364 یک فقره چک دست شخصی داشتند (چک حساب مشترک دو امضایی) که شخص بواسطه همین چک از طریق مزایده مغازه ی ما را از ما گرفت...

مغازه به اسم پدر و عموی بنده بصورت سه دانگ سه دانگ بود

لازم بذکر هست که شخص خودش در مزایده برنده شد و الان مغازه بعد از سال های طولانی هنوز دست خودشه...
سپس مدتی بعد از تحویل گرفتن مغازه از پدر و عموی من (چندین سال بعد از مزایده)؛ پدر من به تنهایی و بدون حضور برادرش در یک شکایت دیگه ثابت کرد که همان شخص این چک را از بابت ربا گرفته و چک ربوی است و پس از قطعی شدن رای در تجدید نظر هم پدر من و هم طرف به جرم دریافت و پرداخت وجه ربا مجازات شدند... (عموی بنده چون در پرونده حضور نداشت مجازات نشدند)
الان با توجه به ربوی بودن نقل و انتقالات مالی که از دلایل افساد معامله (انتقال به شخص ربا خوار بواسطه مزایده) میباشد به چه شکلی میتوانیم مغازه را از شخص ربا خوار پس بگیرم؟
لازم بذکر هست که مغازه در پاساژ واقع هست و سرقفلی دارد و سند شش دانگ ندارد

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید از آثار رای کیفری در پرونده حقوقی بهره جست از جمله از طریق اعاده دادرسی

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید