مشاوره حقوقی رایگان - جعل در کپی و استفاده از آن

با سلام و احترام
در صورتی که شخصی قراردادی را بصورت جعلی بسازد و کپی آن را به دیوان عدالت اداری ارائه نماید ( اصل را ارائه نمی دهد ) به نحوی که از روی قرارداد کپی تاریخ و ساعات کاری را تغییر دهد، آیا این مورد مصداق جعل و استفاده از سند مجعول می باشد و اگر نیست تحت چه عنوان و جرمی می باشد؟
با تشکر از راهنمایی های ارزنده شما

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام و وقت بخیر
چنانچه مورد به کارشناسی ارجاع و کارشناس نظر بر جعل و الحاق داشته باشد جرم جعل و استفاده از سند مجعول محقق شده لیکن کارشناس خط و امضا بدون وجود اصل مدرک قادر به کارشناسی نخواهد بود و چنانچه جعل روی کپی مدرکی انجام یافته اساسا این جرم محقق نشده چرا که اساسا جعل در کپی اتفاق نمی افتد.