مشاوره حقوقی رایگان - جعل کپی

سلام خدمت وکلای گرامی همسر من مهریه اش را بخشید و توافقی جدا شدیم حالا رفته با یه مبایعه نامه سه دانگی که در طول زندگی بعنوان مهریه بهشون داده بودم در کپی اون یک بندی که ذکر شده بود مهریه ایشون است رو حذف کرده و مهر و امضا بنگاه رو جعل کرده اورده بالاتر و بعنوان معامله صلح رفته طلب کرده من هم حالا اون خونه رو فروختم همسرم هم رفته فروش مال غیر شکایت کرده گفته اصل مبایعه نامه رو گم کردم کپی اون هست در ضمن بنگاه دار این مبایعه نامه را دست نویس و در یک برگ تنظیم کرد که اون رو هم داد به همسر سابقم حالا من باید چکار کنم ممنون میشم از راهنمایی شما هموطن گرامی

پاسخ ها :

یک وکیل

بنگاه دار بايد يه نسخه نزد خود داشته باشه در غير اينصورت مي توانيد عليه ايشان شكايت طرح كنيد
در قبال اقدامات همسر سابقه تان بايد طرح دفاع مناسب داشته باشيد
در صورت تمايل تماس بگيريد 09123191645