مشاوره حقوقی رایگان - هیات مدیره ساختمان

با سلام دو واحد اپارتمان در مجتمع 12 واحدی دارم که زیر نظر اداره سرپرستی میباشد هیات مدیره ساختمان طی جلسه ای اعلان کردن که هیچ تعهدی نسبت به اتفاقات و حوادث اسانسور و مشاعات ندارند و کلیه تعهدات متعلق به مالکین است . ساختمان بیمه ندارد و اسانسور طی یک قرارداد ارزان قیمت خدمات سرویس میگیرد با توجه به مراتب فوق من چگونه میتوانم هیات مدیره را مجاب به بیمه و قرارداد مناسبتری نسبت به سرویس و استاندارد اسانسور بنمایم

پاسخ ها :

یک وکیل

مطابق ضوابط جدید سازمان استاندارد می بایست تمامی آسانسور ها از بیمه حوادث لازم در این خصوص برخوردار باشند