مشاوره حقوقی رایگان - آسیب خودرو در ساختمان

سلام، شیشه ماشین بنده رو توی پارکینگ خانه شکستن و معلوم نیست چه کسی این کار را انجام داده
میشه از مدیر ساختمان به علت بیمه نکردن ساختمان شکایت نمود؟ چطور میشه از لحاظ حقوقی پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در قرارداد مدیریت ایشان مواظبت از ماشین‌ها شرط شده باشد ایشان ضامن است نه به عمد بلکه بنا به قصور در قانون مسؤلیت مدنی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند مدیر ساختمان به صرف آنچه در سوال آمده است مسولیتی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مدیر ساختمان در این موارد مسولیتی ندارند

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از وظایف مدیر ساختمان مراقبت از اموال سکنه نیست.مشئولیتی شامل ایشان نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید کوتاهی و قصور مدیر ساختمان احراز و اثبات گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بیمه ساختمان ارتباطی به شکستن شیشه ماشین توسط اشخاص ندارد شما می بایست بیمه بدنه اتومبیل داشته باشید. مدیر مسئول ارتکاب جرایم اشخاص نمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسئولیت حقوقی در این ارتباط متوجه مدیر ساختمان نمی‌باشد مگر اینکه قصوری از وی صورت گرفته باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. بیمه ساختمان ارتباطی به خودرو ندارد.