مشاوره حقوقی رایگان - احراز سکونت برای پلاک با قولنامه بدون کد رهگیری

با سلام خدمت کارشناسان عزیز
بنده باید برای پلاک ماشینم احراز سکونت کنم و در منزل اجاره ای هستیم و قولنامه داخل بنگاه نوشته شده ولی کد رهگیری نداره
سوال من اینه که آیا میتونم برای احراز سکونت با این قولنامه که به اسم پدرم هست برم مرکز تعویض پلاک؟
و مشکلی پیش نمیاد؟
و اگه بخوام برم بنگاه باز قولنامه کنم واسه دریافت کد رهگیری هزینه داره به جز کمیسیون یا نه و چقدر طول میکشه کد رهگیری رو بنگاه بهم بده؟
لطفا جواب بدین چون میدونم سوال خیلی از افراد هست
مرسی از پاسخگویی تون

پاسخ ها :

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

با سلام
از خیلی وقت پیش کد رهگیری اختیاری شده حتی برای انتقال سند هم در دفتر اسناد رسمی و اداره دارایی هم ایراد کد رهگیری را نمی گیرند بنابر این با قولنامه تنظیم در بنگاه املاک میتوانستند سکونت نمائید

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

با سلام از خیلی وقت پیش کد رهگیری اجباری شدنش برداشته شد و بصورت اختیاری میباشد حتی برای انتقال سند در دفتر اسناد رسمی واداره دارایی هم کد رهگیری نمی خواهند بنابر این شما با قولنامه تنظیمی در بنگاه املاک می توانید احراز سکونت نمایید.