مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت فی پنهانی

با درود چند سال قبل زمینی خریداری کردم با پرداخت چک بانکی و مبایعه نامه دارم وکالت دادم شخصی که سند بگیرد بعد از جستجو ایشان گفته باید پولی پرداخت کنم به اداره علوی تا اجازه بدهند سند بگیرم . فروشنده این پرداخت فی یا بدهکاری را پنهان کرده در موقع فروش و قرارداد مبایعه نامه آیا میتوانم شکایت کنم از فروشند یا وارث او ؟ ممکنه قانون و تبصره آنرا ذکر کنید برای مطاله - با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت فریبکاری و از طریق طرح شکایت با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع میتوان علیه فروشنده شکایت نمود و در صورت عدم اثبات سونیت میتوان مجدد از طریق حقوقی دادخواست مطالبه خسارات و مبلغ پرداختی را داد