مشاوره حقوقی رایگان - اتصال چاه فاضلاب دو بلوک مجتمع

سلام.
در یک مجتمع 100 واحدی زندگی میکنم. ساختمان دو بلوک دارد و 4 سال ساخت است. سند ها یک سال است که تحویلمان شده است. اخیرا با کمال تعجب چاه فاضلاب بلوک اول پر شد و سر ریز کرد و پس از چند بار تخلیه که به نتیجه نرسید به سازنده مراجعه کردیم که گفتند چاه حفر نکنید و فاضلاب را با حفر کانال و لوله کشی جدید به سمت چاه بلوک دیگر هدایت کنید تا در آن جا تخلیه شود. آیا این کار قانونی است؟ آیا برای انجام این کار نیاز به اخذ مجوز از شهرداری یا آب و فاضلاب منطقه هست؟ آیا با ادغام رایزر های فاضلاب ها دو بلوک با هم در طبقه منفی سه، ایمنی ساختمان نقض نمی شود؟ لطفا عواقب این کار و راه حل درست را بفرمایید. آیا نقشه تاسیسات ساختمان از اول اشکال داشته است؟ یا مهندس ناظر یا مهندس طرح تاسیسات یا پیمانکار کوتاهی کرده است؟ اگر تخلفی رخ داده است باید به کجا مراجعه کنیم؟ اگر بخواهیم چاه جدید حفر کنیم چه مجوزهایی لازم است؟

پاسخ ها :

اتصال چاه فاضلاب دو بلوک مجتمع گرفتگی فاضلاب ساختمان چاه فاضلاب در ساختمان شهرداری