مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

با سلام. یک خودرو 405 مدل 83 خریدم 55 میلیون و پانصد. 53 میلیون پرداخت شده و مدارک به جای دو میلیون و پانصد نزد فروشنده قرار دارد.
ماشین به نرخ دور رنگ خریداری شده که فروشنده به مدت 24 ساعت خودرو را ضمانت کرده که هیچ گونه مشکلی جز دور رنگی ندارد.
بعد از 12 ساعت کارشناسی انجام شده. ماشین سقفش عوض شده و موتورش در تعمیر می باشد. بلافاصله به فروشنده مراجعه کردم و فروشنده هیچ گونه خسارتی بابت این جریان پرداخت نمی کند؟
آیا معامله فسخ خواهد شد یا نه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معامله خود بخود فسخ نمیشود، خواهان فسخ می بایست فسخ معامله را به طرف دیگر اعلام کند. شما ابتدا از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی اظهارنامه ای مبنی بر فسخ معامله و درخواست استرداد مبلغ پرداختی را بخواهید. 3 روز هم فرصت بدهید. اگر اقدام نکرد دادخواست فسخ به علت خیار عیب بدهید. بهتراست در شهرتان به وکیل مراجعه کنید