مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و عودت ماشین فروخته شده به دلیل تعمیری بودن موتور

سلام، ماشینی رو یک ماه و نیم پیش فروختم، حالا خریدار مدعیه ماشین تعمیر موتوری داره و میخواد برگردونه، ماشین سند خورده همون موقع، پولش هم کامل دریافت شده، ماشین از تهران به مقصد شیراز رفته، حالا خریدار میگه شکایت میکنم

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اگر کارشناس تشخیص بده که عیب مربوط به زمان معامله بوده و با توجه به شرایط قولنامه فیمابین فسخ معامله یا اخذ مابه التفاوت میتواند تصمیم دادگاه باشد.اگر هم عیب را مربوط به زمان معامله نداند شکایتش رد میشود