مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره قبل از طلاق توافقی

باسلام
امروز با اداره بهزیستی تماس گرفتم گفتن که قبل از طلاق توافقی باید 4 جلسه در مشاوره شرکت کنید حالا خواستم ببینم من و همسرم با توجه به اینکه تصمیم نهایی نهایی خودمون رو برای جدا شدن از هم گرفتین راهی وجود داره که در جلسات مشاوره شرکت نکنیم و نامه عدم امکان سازش رو سریعا از مرکز مشاوره بگیریم.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
این مشاوره اجباری هست و یک جلسه می باشد همه کارها معمولا در یک روز انجام خواهد شد