مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت همسر

سلام. مدت یک سال است که ازدواج کردم ولی بنا به ادمین بودن گروه های مختلف مجازی و در ارتباط بودن با همه قشر مردم، خانوم من به من شک کرده و تهدید کرده میره پلیس فتا و پرینت سیم کارت من رو میگیره. میخوام بدونم خانومم میتونه این کار رو بکنه. در هر وقت که خواست یا فقط تهدید بوده؟ مراجع قضایی این حق رو به ایشون نمیدن که بخوان بی اساس به هر کی ارتباط مجازی داشتم تهمت بزنن و براشون دردسر درست کنند؟

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

سلام خوب بستگی به اون ارتباط داره اگر نفس اون ارتباط در قانون جرم باشه طبق قانون عمل شما هم جرم تلقی می شود