مشاوره حقوقی رایگان - بیماری در حین خدمت سربازی

با سلام. من سرباز پدافند هوایی خنداب هستم. در حین خدمت دچار بیماری مغزی قلبی شدم و به هر دلیلی نتوانسته ادامه خدمت بدم. پادگان هم ازین موضوع من با خبر بود. با این که من دیشب در سی سی یو بیمارستان بستری بودم فهمیدم که فرار من را فرستادند دادسرای نظام. الان حکم منی که فرد نظامی میبینم حالم بد میشه چی هست؟ چی کار کنم؟ ممنون اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

بیماری قلبی در حین خدمت سربازی ترک خدمت سربازی به دلیل بیماری فرار از خدمت سربازی دادسرای نظام خدمت سربازی سربازی ترک خدمت فرار از خدمت