مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در نظام در صورت سابقه بیماری سرطان

با سلام. من در سن 5 سالگی دچار سرطان خون شدم و در سن 8 سالگی قطع درمان شدم و دکتر ها گفتند که خوب خوب شده ام. میخواستم بدونم برای استخدام در نیروی انتظامی مشکلی برای من پیش می آید؟ زیرا جای عمل در سینه ام دارم و پرونده اش هم موجود هست. با تشکر از وکلا.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام پیشنهاد میکنم با اداره استخدامی ناجا تماس بگیرید و مشورت نمایید