مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیرو انتظامی

سلام. من سابقه کیفری دارم ولی الان از کار هایی که کردم پشیمون هستم و خیلی علاقه به نیرو انتظامی دارم. میخواستم بدونم چرا راهی برای ما نیست؟ اصلا من بچگی کردم و مرتکب جرم شدم. چرا سابقه آن قدر مهم هست؟ مگر دین اسلام نمیگه بخشش ازبزرگان است. پس چرا کسی ما رو نمیبخشه؟ من آرزوم هست عضو پلیس بشم.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
یکی از عواقب جرم همین است .
هر ارگانی شرایط استخدامی سخت خودش را دارد .

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سابقه کیفری بعداز چندسال از سجل کیفری پاک میشه پیگیری کنید و سو پیشینه بگیرید ...مشخص میشه

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام گاهی اوقات انجام جرایم ممکن است سابقه غیر موثر باشد بنابراین بستگی به نوع جرم و میزان مجازات دارد ضمن اینکه ممکن است با گذشت زمان بعضی مجازاتها از سجل کیفری پاک شود بنابراین خودتان اقدام به دریافت سوپیشینه کنید