مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در نیروی انتظامی

سال 98 جهت ثبت نام در نیروی انتظامی به سایت پلیس رفته و ثبت نام کردم ولی امسال دیگه نمیذاره.
آیا محدودیت در ثبت نام هست؟

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خدمت کاربر محترم،ارگانهای دولتی با توجه به نیاز خود در بازه های زمانی مختلف و یا مشخص در طول سال اقدام به ثبت نام جهت استخدام از طرق مختلف می نمایند.جهت اطلاع دقیق به مرجع مربوطه در محل اقامت خود مراجعه فرمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید