مشاوره حقوقی رایگان - پاره شدن پرده بکارت به صورت عمدی از سوی دختر و غیر عمد از سمت من

باسلام من با یک دختر چهارسال دوست بودم و رابطه مقعدی داشتیم بعد چهار سال که میخواستیم جدا شیم تهدید به خود کشی میکرد که اگه جداشیم خودکشی میکنه, تا اینکه یه روز وقتی واسه اخرین بار میخواستیم رابطه مقعدی داشته باشیم و من دراز کشیده بودم از قصد رابطه از جلو انجام دادن و پردشون پاره شد و بعدش گفتن چون جلو شهوتشونو نتونستن بگیرن اینکارو انجام دادن و من هیچ آگاهی از قصد دختر نداشتم و بعد اون جدا شدیم الان خواب ندارم چند ماهه ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

ازاله پرده بکارت با رضایت دختر از بین رفتن پرده بکارت با رضایت دختر پرده بکارت