مشاوره حقوقی رایگان - صادر شدن رای برای دادخواست

پیامکی مبنی بر اینکه "در مورد پرونده شماره ... با ردیف فرعی 1 در شعبه 22 حقوقی رای صادر شد " برای من ارسال شده است.
در قسمت نمایش اطلاعات پرونده خودم با ردیف فرعی 1 و رمز شخصی 5 رقمی ارسال شده که می روم اطلاعاتی زیر ثبت گردیده است:
1-پرونده با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به مکومیت در تاریخ 03/06/1397 ثبت گردید 2-ابلاغیه جهت حضور ابلاغ شد(2 مورد) 3-ابلاغیه جهت حضور صادر شد(2 مورد) 4-ابلاغیه جهت حضور ابلاغ شد(2 مورد) 5-اخطاریه رفع نقص ابلاغ شد 6-اخطاریه رفع نقص صادر شد 7-ابلاغیه جهت حضور صادر شد(2 مورد) 8-دادنامه ابلاغ شد(2 مورد) 9-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد(2 مورد) 10-پرونده مختومه شده است.

در این مورد , همراه با اطلاعات ثبت شده فوق رای صادر شدن به چه معنا است و می بایستی چکار کرد؟ چون آیتم شماره 10 گفته پرونده مختومه شده است.
پرونده مربوطه به الزام تنظیم سند رسمی ملک و هزینه تاخیر در انتقال سند بوده است.
با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما می بایست به سامانه ابلاع مراجعه کنید و رای صادره را ملاحظه نمایید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما به سامانه ابلاغ الکترونیکی مراجعه و ابلاغ را مشاهده کنید

پرسشگر :

با سلام
من به سامانه ابلاغ مراجعه کرده ام ولی هیچ ابلاغی مبنی بر رای صادر شده مشاهده نمیکنم.

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

به قسمت ابلاع
اوراق قضایی درسایت
مراجعه ورای را ملاحظ
کنید شما محکوم به
اجرای در خواست خواهان شدید

بهمن جلالی شش پیری

جناب آقای بهمن جلالی شش پیری:

احتمالا رای دادگاه هم به زودی بهتون ابلاغ میشه
ولی شما قسمت روند رسیدگی پرونده را بزنید تا از جریان پرونده مطلع بشید.
مختومه شدن هم به معنی صدور رای است.