مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی یا معلول خدمتی

سلام بنده پرسنل کادر ناجا هستم و هنگامی که نیروهای یگان امداد شهرستان در تعقیب و گریز خودروی قاچاق بودند بنده که در پاسگاه بودم به بنده دستور داده شد ‌تا کنار جاده خودرو رو متوقف کنم‌ ولی خودرو با بنده تصادف نموده و مچ پای راستم ‌شکسته شد و داخلش الان پیچ داره و خودرو متواری گردید‌ و برام معلول خدمتی زدند و اعتراض دادم حالا به نظرتان بهم جانبازی میدهند یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

آسیب دیدگی شما قطعا مطابق مقررات حادثه در حال انجام وظیفه و جانبازی است تعیین درصد با کمیسیون ممنوعه است .