مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته جهیزیه

اولین مرحله درخواست برای جهیزیه تامین خواسته است؟ آیا در مرحله تامین خواسته می شود جهیزیه را خارج نمود و در منزل امین نگه داری نمود؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

لزوما نیازی به تامین خواسته نیست. تامین خواسته نیست اگر احتمال از بین رفتن جهیزیه را میدین درخواست تامین خواسته و استرداد جهیزیه توامان باشد

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

با سلام تا زمانی که حکم صادر نشده نمیشه جهیزیه رو تحویل گرفت مگر زوج موافقت کند در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید با شماره 09122654430 بدون هیچ هزینه ای